Välkomna till oss på Fine day – det digitala matmagasinet

Varmt välkomna till oss på Fine day! Vi har längtar efter att få dela med oss av det vi gillar allra mest – nämligen mat, bak, dryck och en stor dos vardagslyx!

Iden till Fine day föddes en helt vanlig ledig dag. En sån där dag då solen lyste extra starkt och morgonkaffet smakade extra bra. Det var inte bara starten på en bra dag utan ett helt nytt koncept. Ett digitalt livsstilsmagasin med fokus på livets goda!

pressis
Caroline Axelsson (till vänster) och Cassandra Lundgren är grundare av Fine day och har stor erfarenhet av webb, TV, magasin, tidning och podcast efter flera år i mediebranschen.

För oss handlar Fine day om en härlig frukost, skönt lunchhäng, trevligt middagssällskap, soft AW och en blöt drinkkväll. Det handlar också om hälsa, välmående, pepp och verktyg för att nå drömmar och mål.

Vårt mål är att pigga upp vardagen, inspirera och sprida positiv energi!

NU REKRYTERAR VI, KOLLA HIT!

På Fine day kommer vi inom snar framtid att bjuda på inspirerande bloggar inom ämnerna mat, dryck, bak, träning, hälsa och skönhet! Vi kommer dessutom att erbjuda podcast och webb-tv på vår YouTube-kanal! Maila några rader om dig själv och din blogg, podd, tv-ide här >> 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+