Pyssla med choklad i jul!

Vi på redaktionen älskar choklad i alla dess former. En av våra favoriter Lindt har skapat nya smakdekorationer för att inspirera till en godare och kreativare jul hemma. Klassiska Lindorkulor förvandlar traditionellt julpynt till chokladdrömmar – perfekta till årets adventsfika, glöggmingel eller julfirande. Nedan får ni tre tips som garanterat kommer ge er en chokladigare jul.

julpyssla med lindt choklad i jul

 

  1. Duka med chokald
    Använd Lindorkulor för att skapa en roligare och godare bordsdukning på julens alla middagar. Duka med fina linneservetter och använd ett rustikt snore för att fästa en liten kvist med granris och en Lindorkula på servetten. Prova även att använda Lindorkulorna som ätbara placeringskorthållare, med hjälp av tandpetare och namnkort.

 

  1. Chokladpops
    Chokladpops är choklad på en pinne. Lika enkelt som det låter och otroligt gott. Sätt Lindorkulor på toppen av grillspett gjorda av trä och plecera dem I ett fint glas eller glasvas. Låt sedan gästerna dekorera popsen på plats, med ätbart guld, snöflingor, glasyr, eller bara njuta av dem précis som de är! Den godaste detaljen på julen glöggmingel är serverad.

 

  1. Julgranskulor i choklad
    Byt ut de klassiska julgranskulorna till ett mer frestande alternativ! Knyt en ögla av ståltråd runt de röda Lindorkulorna och häng dem som en fin detalj i granen, i granriset på bordet eller I fönsterkarmen. Med 24 kulor I granen kan de även fungera som en julkalender med nedräkning till julafton.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+