Kickstarta 2016 med stil – Så fixar du festen!

sparkling trails of light drawing out the numbers 2016 in glowing light to welcome in the new year

Kickstarta det nya året med stil! Här tipsar vi om hur du med hjälp av enkla knep och lite kreativitet fixar festen med stil! 

3

Pimpa välkomstdrinken med bär! Det gör du enkelt med hjälp av tandpetare, drinkpinnar och dina favoritbär. Toppa med mousserat vin!

24

Bygg ditt eget champagnetorn! Passar till både fördrinken eller som surprise till 12-slaget. Ett champagnetorn sätter pricken över i:et på nyår och kommer definitivt att imponera på gästerna.

2

Spara inte in på bubblorna! Sorbet i glas med champagne är en tiopoängare på dessertbordet. Gör det enkelt för dig genom att köpa färdig sorbet eller släng ihop egen och ta fram precis innan servering.

1

26

Pimpa frukten med choklad! Låt syrlig frukt möta söt choklad genom att doppa dina favoriter i smält choklad. Dekorera med silverkulor och strössel för extra festlig effekt. Lika vackert som gott!

7

Gör festliga nyårsgirlanger! En vacker girlang gör du enkelt med hjälp av fjädrar, ett snöre och guldglitter. Glitter finns att köpa i både burk och enkel sprayflaska på bland annat Panduro. 

19

Dekorera personligt! Fyll taket med ballonger med dinglande minnen från fotografier eller personliga texter. Det skapar inte bara en härlig stämning utan bjuder även in till många samtalsämnen under kvällen.

25

Vi på Fine day önskar er en magisk kväll och ett gott nytt år! Vi har massor av roliga planer och projekt inför 2016 som vi längtar efter att få dela med oss av till er.

Fotokälla: Pinterest!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+