Malmö – mat och dryckesguide

Restaurangerna, barerna och matställena du inte får missa i Malmö!

5 härliga matställen i Malmö! 

Vollmers Gastronomi 

På Vollmers gifter de ihop närproducerade råvaror med moderna matlagningstekniker och tydligt tar till vara på Skånes tydliga årstider.

ebbe-vollmer-photo-jonas-nyhav  je-00370-A0031138-2

Bastard

Njut av en rustik och unik matupplevelse på Bastard där de bjuder på Europeiskt husmanskost. På den originella restaurangen stoppar de blodkorvar, bakar pizza i vedeldad ugn, spiller naturviner i glasen och skakar coola cocktails. Väl värt ett besök!

Årstiderna i Kockska Huset

Årstiderna bjuder på ett svenskt kök präglat av tradition. Här blandar de internationella klassiker och husmanskost som tagits fram med kärlek till regionens och årstidens råvaror. Skön atmosfär!

Lemongrass

Gillar du asiatiskt får du inte missa Lemongrass som bjuder på allt från japanskt till thailändskt. MUMS!


För dig som är sugen på god mat (OCH) härliga drinkar. 

drink

B.A.R Malmö 

B.A.R naturlig krog och vinbar lagar all sin mat på ekologiska råvaror och har ett starkt miljötänk i allt de gör. Njut av god mat där Norden möter Europa i färska råvaror. Goda drinkar och trevligt häng utlovas!

Carib Kreol 

För dig som vill njuta av exotiska drinkar (och teleportera dig till Karibien) för en kväll! Maten bjuder på spännande smakkombinationer och missa för guds skull inte deras mojito som kan vara bäst i stan?

Belle Epoque

Här serveras härliga drinkar och god husmanskost där de varje vecka lagar tre nya varmrätter (kött, fisk, vegetariskt) och tre nya desserter. Här är det ofta Djs och dans på schemat om kvällarna!


För dig som är sugen på en AW!

je-00370-A0031147

Paddy’s bar

En skön pub där du kan gå på en härlig after work och njuta av en öl i gott sällskap. Här kan du även äta fisk, skaldjur och grillat.
Bullen – Två Krögare

Bullen erbjuder en lite äldre målgrupp än Paddys god husmanskost och ett brett utbud av öl och dryck i den välbesökta baren.

Här hittar du restaurangtips och annat gott i Stockholmsguiden >> 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+