Mys till det med grön gulasch

Den här goda och hälsosamma gulaschen slänger du enkelt ihop med hjälp av vegetarisk quornfärs. Tillsätt färsk chili för extra sting och servera med gott bröd. Quorn_Gro%cc%88nGulasch

Grön Gulasch

4 portioner

1 paket Quorn Färs (300 g) 1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 msk olja

2 dl passerade tomater 1,5 msk paprikapulver 1,5 msk kummin
2-3 dl vatten

1,5 msk balsamvinäger 1 grön paprika
Salt
Svartpeppar

Till servering:

Turkisk yoghurt Färskt bröd

Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs på medelvärme.
Tillsätt passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger. Sätt på locket och koka upp. Låt sedan koka på svag värme i cirka 10 minuter.
Lägg i QuornFärs och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i bitar och lägg dem i grytan. Servera gärna med turkisk yoghurt och färskt bröd.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+