Guide: Stockholms bästa afternoon tea

Vi har listat Stockholm tre bästa afternoon tea!

Varför inte lyxa till det med en härlig afternoon tea i helgen. Vi har testat Stockholms utbud och listat våra tre favoriter!

Hotel diplomat

klassiska afternoon tea på hotel diplomat i stockholm

På hotell diplomat kan du njuta av en fantastiskt god klassisk afternoon tea eller välja den lite nyttigare nyheten tea-tox. 

Klassisk afternoon tea

På Hotel Diplomat har de serverat deras klassiska Afternoon Tea sedan slutet av 1960-talet. Varma scones med hemlagad marmelad, utsökta finger sandwiches och fina små bakverk. Afternoon Tea på Hotel Diplomat i Stockholm kostar 480 kr / person och serveras varje dag från 15:00 till 17:00. Bokas minst en dag i förväg.

Afternoon Tea-Tox

Afternoon Tea-Tox har satts samman av bland annat rawbars, pumpa- och kokostryfflar, nötter, bär, sockerfri mörk choklad, en fruktsallad på s k ”super fruit” och en hälsoshot gjord på bl a Spirulina. Afternoon Tea-Tox är 100% gluten-, socker-, och laktosfri!

afternoon tea tox på hotel diplomat i stockholm

Besök hotell diplomats hemsida här>>

Svenskt tenn

Skärmavbild 2016-01-08 kl. 14.32.50

Njut av den härliga stämningen i svenskt tenns tesalong. Svenskt tenn bjuder bland annat på Miniscones, marmelad, smör, lemon curd, knäckebröd, varmrökt lax, romsås, ärtskott, petit fourer och en kanna valfritt te. Ett glas bubbel kan köpas till.

Öppettider

Vardagar 11:00-18:00
Lördagar 10:00- 17:00
Söndagar 11:00-16:00

Besök Svenskt tenns hemsida här>>

Berns Asiatiska

afternoon tea på berns i stockholm

Berns bjuder på en Asiatisk kinesisk afternoon tea. Vi vägar även lova att dessertbuffén är en av Stockholms bästa och är ett måste.

Öppettider

Måndag – fredag 14:00 – 17:00 ( fredagar till kl. 16.30).

Valfritt te plus 3 dumplings ingår.

Att välja till:

Dessertbuffé

Blandade godsaker från Berns konditori, t.ex. chokladmousse, snickerskaka, chokladtryfflar, Thai creme brûlée, vaniljpannacotta och fruktsallad.

Besök Berns hemsida här>>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+