Matiga konton att följa på Instagram

Gillar du (som vi) att inspireras av härliga matkonton på Instagram? Här listar vi våra absoluta favoriter för en lite härligare vardag!

@Lindalomelino

lomelino

Linda slog igenom med hennes välkända regnbågstårta (och en massa andra härliga lager-på-lager-tårtor) som i sin tur öppnade dörrarna för bakböcker, TV och annat skoj! @Lindalomelino inspirerar med sina vackra bilder, frestande bakverk och personliga stil!

@howsweeteats

howsweeteats instagram

Jessica Merchant driver kontot @howsweeteats som är ett måste att följa för den bakglada! Här bjuder Jessica dagligen på sötsaker som mest liknar konstverk och vi bara dreglar.

@JamieOliver

jamie oliver på instagram

Kända kocken och TV-personligheten Jamie Oliver slutar aldrig att inspirera! Ett måste att följa för alla er matintresserade själar där ute. @jamieoliver visar på instagram att gammal (i branschen) är äldst!

@thebutchersdaughter_official

thebutchersdaughter_official instagram

The Butchers Daughter är ett underbart café och juicebar i New York. Fantastiskt konto att följa med fina bilder och härlig energi från det mysiga cafét som ni bara måste besöka om ni har vägarna förbi @thebutchersdaughter_official!

@Symmetrybreakfast

sym

Drömmer du om att få en liknande frukost serverad av din älskade någon dag? Den här killen serverar sin sambo den här sortens frukost VARJE dag! Symmetrybreakfast är definitivt ett konto att följa om du precis som vi älskar dagens första mål!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+