Omelett – till frukost, lunch och middag!

Den här matiga omeletten med kyckling och curry passar lika bra att avnjuta till frukost, lunch eller middag. Med en näve krispig sallad, rårivna morötter, en god olivolja och en nypa salt sätter du pricken över i:et.

Här bjuder vi på bästa receptet!

omelett2

Stek upp kycklingbitar med curry, lite soya och en skvätt mjölk. Salta och peppra.

omelett

Så gör du omeletten med kyckling och curry!

Till 2 personer.

3 ägg
1/2 dl mjölk
salt och peppar
1 msk smör eller margarin

Gör så här: 

Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar lätt, så att allt precis bara blandas.
Hetta upp en stekpanna och låt matfettet fräsa så att det får en aning färg.
Häll i omelettsmeten. Rör med en gaffel så att lös smet kan rinna ner mot bottnen. Omeletten är klar när den fortfarande är krämig på ytan och har släppt i kanterna. Lägg över kycklingbitarna precis innan du ska vika omeletten dubbel och servera!

Lycka till!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+