Så blir du lyckligare på sikt – 7 bästa tipsen!

Vi listar sju saker (att göra nu) som på sikt kommer att göra ditt liv bättre!

caroline axelsson och cassandra lundgren

1. Läs en bok varannan vecka –  att läsa böcker ger ett vidgat perspektiv på livet och människor. Du blir även bildad och lär känna dig själv.

2. Skriv dagbok – att skriva ner dina tankar och funderingar bidrar till att du rensar hjärnan. Att skriva ner sina tankar är även bra för dig som har sömnproblem och går igenom en jobbig period.

3. Välj dina vänner med omsorg – vänner är en stor del av livet. Lägg inte din energi på energitjuvar och personer som får dig att må dåligt.

4. Kolla på en dokumentär istället för en film – nästa gång du vill kolla på film, fundera på om det finns någon dokumentär du kan se istället. Bildande och nyttigt för framtiden.

5. Anmäl dig till en kvällskurs – lär dig ett nytt språk eller varför inte börja spela piano.

6. Fokusera på din kropp och hälsa – dra ner på alkohol och rökning. Ät hälsosamt och motionera. Ta trapporna istället för rulltrappan och försök prioritera 30 minuters promenad om dagen.

7. Besök nya platser – var nyfiken och besök nya platser runt om i världen. Ibland räcker det att turista i sin egen hemstad för att upptäcka och lära sig något nytt.

Läs mer här för 10 tips på ett lyckligare liv>>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+