Bästa tipsen – för en fantastisk dag

Vi listar 7 bästa morgonrutinerna för en härligare dag.

sju tips för en härligare dag

Gå upp lite tidigare än vanligt – ta det lugnt och försök att inte stressa, njut av frukosten och en rykande kopp kaffe i lugn och ro. Andas och fundera över dagens to do list.

Drick citronvatten – drick ett glas citronvatten, gärna varmt (snällare mot en nyvaken kropp) för en klarare och mer levande hud.

Ät frukost – frukosten är dagens viktigaste mål och ger dig energi genom hela dagen. Mixa gärna ihop en grön och nyttig smoothie för en extra energiboost.

Rör på dig – kicka igång kroppens celler med en promenad eller ett yogapass. Det räcker med att rulla ut yogamattan hemma och göra enklare övningar i några minuter.

Kolla dig i spegel och le – säg hej till ditt inre jag och bestäm dig för att denna dag ska bli en bra dag. Var tacksam över att just du får uppleva denna dag.

Städa –  bädda sängen och ta bort all disk från köket. Det tar bara några minuter och kommer kännas otroligt skönt.

Frukostdejt – boka in en frukostdejt mist en gång i månaden med en kollega eller en vän. Välj ett mysigt ställe ni båda gillar. Njut av morgonens timmar och må bra av varandras sällskap. En bättre start på dagen helt enkelt.

Läs mer om 7 tips på saker att göra nu som du kommer tacka dig själv för om tre år >>

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+