Hälsoboosta kroppen – med juiceshot!

Drick dina vitaminer, mineraler och nyttiga enzymer och ge kroppen en riktig hälsoboost varje dag! Det gör du enkelt med hjälp av en färskpressad juiceshot som endast tar ett par minuter att göra.

Variera frukter och grönt efter smak (eller det du har hemma) och maxa dina juicer med färska örter och hälsosamma kryddor som chili, gurkmeja och kanel.

juiceheader

Pressad blodapelsin, lime och pressad ingefära. Vänd ner ett kryddmått gurkmeja och lite chilipulver för extra sting.

juice8

Varför ska man då starta dagen med en fruktcoctail undrar ni? Här nedan listar Cassandra några hälsofördelar!

juice2

Förutom att det är himla gott såklart!

juice7

1. Öka ditt dagliga intag av frukt och grönt! 

Får du inte i dig så mycket frukt och grönt om dagarna så kan det vara en bra idé att starta dagen med en fruktshot. Gillar du inte grönsaker så testa att mixa frukt och grönt (spenat, gurka, ruccola).

2. Boosta immunförsvaret med vitaminer och mineraler!

Drick dina vitaminer, mineraler (och enzymer) i en färskpressad juice. De upptas snabbare i blodet än om du äter och du kommer att känna en härlig boost inom ca 15 minuter. Gör ditt juicande till en vana så kommer du att märka skillnad i ditt välmående.

3. Få mer energi och bättre matsmältning! 

Nej, du behöver inte köpa dyra ”hälsa-juicer” för att ge kroppen vad den behöver. Gör juicen hemma själv (det tar några minuter varje dag) och variera frukter och grönsaker för bästa resultat. Du kommer snabbt märka att du får mer energi/ork om dagarna och din matsmältning kommer att förbättras.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+