Fine day välkomnar bloggaren Interior Addictions

Säg hej till Fine days nya inredningsbloggare Jennie som står bakom bloggen Interior Addictions

Bloggen är fullproppad med inredningsinspiration varvat med en och annan sötsak då Jennie även älskar att baka. Här kan du lära känna Fine days nya stjärna lite bättre!

jennie7

Här hittar du Jennies grymma inredningsblogg >> 

Berätta kort vem du är och vad du gör!

Jennie heter jag, är 20 år gammal och i Oktober förra året lämnade jag och killen Hälsingeskogarna för att flytta ned hit till underbara Stockholm. Som person är jag oftast glad, positiv och påhittig! Jag är även självutnämnd expert på att hitta anledningar till att fira. Vardagslyx är det bästa jag vet och jag älskar att fira allting som kommer i min väg.

Vad jag gör? Hehe, det är en fråga som jag lite ställer mig själv faktiskt. Jobbar jag inte Åhléns CITY’s hemavdelning så cirkulerar jag runt på olika mässor, ibland som säljare och ibland som monterbyggare. Men det är mycket spännande saker som händer just nu så förhoppningsvis kan jag inom en snar framtid svara bättre på den frågan. Håll till godo!
Vart kommer ditt intresse för inredning ifrån?

Jag tror att det hela började för ca tre år sedan när jag flyttade ihop med min stora kärlek. Det blev även det första egna hemmet för mig och det kändes lite som att en helt ny värld öppnade sig!  Nu fick ju vi (läs: jag, chefen) en chans att få bestämma helt själv hur det skulle se ut och tankarna dundrade igång direkt. Tankarna blev skisser och skisser blev senare egna bord, lampor och sänggavlar. Det ena projektet ledde till den andra och det var så jag märkte hur himla kul det här med inredning och skapande var!

Jennie5

Vad kan du inte leva utan i ditt hem?

Värmeljus, helt klart. I min familj har vi alltid varit riktiga ljusnarkomaner. Och min Moccamaster, kaffe kan jag definitivt inte leva utan!

Vad skulle man aldrig hitta hemma hos dig?

Nytillverkade ”Shabby chic”-föremål. Jag älskar gamla prylar och möbler men jag är riktigt allergisk för sådant som är producerat för att se avflagat och gammalt ut.
Vad gör du helst en ledig dag?

En ledig dag inleder jag helst med tända ljus, morgonrock, mycket kaffe och nyhetsmorgon på tv:n. Haha! Jag är en liten tant egentligen. Jag har också gärna en utflykt inplanerad. Jag älskar utflykter! Gärna till en plats där man kan kombinera fika med inredningsshopping. På somrarna spenderar jag helst en ledig dag på båten hemma i Bollnäs med mina vänner. På dagen solar vi och på kvällen förvandlas det lilla fartyget i regel till en nattklubb kombinerat med allsång och livemusik.

Jennie1

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Den typiska skandinaviska inredningsstilen är nog den som passar bäst in i beskrivningen. Jag älskar enkla neutrala baser av vitt och grått som bryts av med naturnära material som trä, läder och sten. Jag är inte så mycket för skrikiga färger utan håller mig gärna jordnära och låter hellre glansiga metaller som mässing få sticka ut i mängden.

Jennie4

Vad är det bästa med inredning?

Att inreda ger lite samma känsla för mig som när man lekte som barn. För det är ju ändå lite samma sak. Man får använda hela sin kreativitet, testa sig fram och det är bara ens fantasi som sätter gränserna. Inredning är inte bara kul utan det är också väldigt intressant och fascinerande hur man med olika material och kombinationer kan påverka människors känslor.

Har du några drömmar när det kommer till ditt stora intresse för inredning?

Absolut! Jag är helt övertygad om att jag kommer jobba med inredning av något slag och mitt mål är att få göra det inom så snar framtid som möjligt. Planen i dagsläget är att nu ta till vara på alla möjligheter som erbjuds, samla på mig värdefulla erfarenheter och bara ha det riktigt kul för att lite senare i livet starta eget. Det är min dröm!

Vad kommer vi att hitta i din blogg på Fineday.se?

I min blogg så ska jag bjuda er på inredningsbilder som inspirerar, små tips och trix och lite glimtar av vardagsliv.  Ni kommer även att få följa hela renoveringsprocessen som pågår just nu i vår lilla 39:kvadratare på Söder. Och så snart köket blir klart blir det garanterat ett och annat recept också!

jennie2

Sist, om du skulle få bjuda in 3 kända personligheter på en fika, vilka skulle du bjuda och varför?

Åh vilken beslutsångest… Då skulle jag säga Ellen Degeneres, Fredrik Eklund och Jimmy Fallon. Tre störstsköna och samtidigt otroligt framgångsrika människor. Fatta vilken drömfika det vore!

jennie6

Här hittar du Jennies inspirerande inredningsblogg Interior Addictions >> 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+