Fine day välkomnar bloggaren Malin ”The Surfing Yogi”

Säg hej till Fine days nya bloggare Malin ”The Surfing Yogi”  som lever ett (i mångas ögon) drömliv på Aruba.

I Aruba yogar och arbetar Malin tillsammans med självaste Yoga Girl! Hur coolt? Här kan du lära känna Malin bättre och ta del av hennes härliga vardag bland palmblad, jobb och en och annan kall öl i solnedgången.

image1-1

image1-1-1018x1024

HÄR hittar du Malins inspirerande yoga och surfblogg >> 

  Berätta kort vem du är och vad du gör! 

Jag är en 25 årig tjej som njuter av ett starkt reseberoende. Jag älskar nya människor, platser, yoga, mat och surfing. Jag jobbar med marknadsföring och mitt nuvarande äventyr och jobb är på Aruba där jag och en av mina bästa vänner har fått möjligheten att jobba med Yoga Girl och hennes projekt oneOeight!

image2-1

Malin till vänster tillsammans med kollega i Aruba.

Hur länge har du yogat? 

Jag är ingen super yoga tjej som yogar 10 timmar om dagen, men yoga är ett av mina bästa komlpiment i vardagen för att hålla mej på jorden. Jag älskar filosofin och tror verkligen att yoga är bra för alla. Jag har yogat från och till sen jag var 17 och älskar att pröva olika sorters yoga på nya ställen med olika lärare!

image4-1024x768

Vart kommer ditt intresse för att surfa ifrån?

Åh, jag älskar surf!! Jag surfade för första gången på Bali och har sedan dess surfat lite från och till över hela världen. Men det var först 2015 när jag bodde I Nya Zeeland med min bästa vän Sofia som vi köpte våra första egna brädor och flyttade till en liten surfstad som jag verkligen förstod vad det handlar om och fastnade helt för den här fantastiska sporten! Efter det fick vi surfa i Hawaii och Californien och jag känner mej så himla hemma med surfkulturen och människorna!

10247255_10152916589778115_9211698186293075706_n

Hur ser en vanlig dag ut på ditt jobb? 

På morgonen kommer jag till vårt headquarter som är ett stort hus med pool, hängmattor och fullt av härliga människor. Väl där ser jag över min dag, vad som behövs göras administrativt, hjälper till med produktionen av Yoga klasser som filmas till oneOeight, photoshoots eller något annat oftast yoga relaterat. Ibland åker jag till stranden och fyller påsar med sand till att hänga på våra kameror så att de inte blåser omkull, det är ganska blåsigt här på Aruba! Mitt jobb är väldigt varierande och jag vet sällan hur mina dagar kommer se ut exakt, vilket är något jag gillar. Ofta jobbar jag från tidig morgon till sen kväll, men det gör inte så mycket när man får jobba med härliga människor i en hejdundrande miljö!

Vad gör du helst en ledig dag? 

Mitt första självklara svar är surfar. Men eftersom att jag inte kan göra det 24/7 över hela världen så säger jag; vad som helst så länge jag får umgås med mina fantastiska vänner och familj och äter god mat (har många kock vänner av en anledning). Hänger också gärna under en palm på Baby Beach här på Aruba med en kall öl eller två.

Hur är det att bo på Aruba?

En dröm. Nej men alltså på riktigt, bor på en paradis ö med en av mina bästa vänner, får träffa inspirerande människor och små hundvalpar varje dag. Sen dyker det upp vardagsproblem som getter i våra inspelningar, vilda åsnor på vägen och sådant, men det är överenskomliga problem i vardagen!

image2-1024x768

Vad är det bästa med att jobba med Yoga Girl?

Att få vara omkring hennes otroliga GO och spirit! Och att få möta alla fantastiska människor som samlas runt henne och hennes energi.

image1-1024x1024

Vad hittar man alltid i din kyl?

Jordnöttsmör. Och Bregott om jag är I Sverige. Och massa ostar.

Vad skulle man aldrig hitta i ditt skafferi? 

Lakrits.

Vad beställer du när du kommer in på ett konditori? 

Det här låter helt sjukt men jag kommer vara ärlig nu och säga vaniljhjärta. Jag vet att det är den tråkigaste kakan man kan beställa, men hur god är den inte att doppa I kaffe? Jag struntar I vad folk säger och vågar påstå att det här är en tidlös klassiker. Om ni inte accpeterar det svaret så säger jag cheesecake I alla dess former.

Har du någon paradrätt? 

Kladdkaka. Besitter också mad brunch skills och är en mästare på pannkakor, smoothies, egengjord muesli, fruktsallad och goda mackor.

Vad kommer vi att hitta i din blogg på Fineday.se?

Kärlek, yoga, förhoppningsvis lite surf (om vi får vågor på Aruba),

hundvalpar, livsinsikter och mycket strand och kristallklart vatten skulle jag tippa på!

12002986_10153687027708115_2939274521824302881_n

HÄR hittar du Malins inspirerande yoga och surfblogg >> 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+