Nyhet: Nypressad eko-juice

I Brämhults nya eko-sortiment hittar du en uppfriskande äppeljuice och en supernyttig morotsjuice. 

Flaskan de kommer i är dessutom gjord av växtbaserad bioplast och är helt förnybar!

brämhults_eko_juice

Eko-juicen som nu finns i butik är ett resultat av flera års intensiv produktutveckling, samarbete med grönsaksodlare och nära dialog med bioplast-branschen. Frågorna och önskemålen om ett ekologiskt alternativ har funnits i Brämhults sociala kanaler länge. Under hösten 2015 samlade man all information på webbforumet tyckom.bramhults.se. Där var de helt öppna med vilka frågor man stångats med för att kunna pressa ekologisk juice – på Brämhults sätt. Samtidigt ville presseriet ta tillvara på all kunskap som konsumenterna har.

Läs mer här: 5 ingredienser du bör byta ut till eko idag >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+