Nyhet – Marabou premium

Marabou presenterar nu stolt två nya bars i sortimentet Marabou Premium med smakerna Cranberries & Pecan och Almond & Orange.

De nya produkterna är ett resultat av en nyligen framtagen teknologi för att erbjuda konsumenterna den mest generösa mörka chokladen på marknaden. Chokladen har en intensiv smak och en hög kakaohalt samt innehåller generösa bitar av nötter, frukt och bär. De nya smakerna finns att köpa från och med vecka 10 hos välsorterade återförsäljare.

nyhet_marabou_premium_2016

De nya chokladkakorna Marabou Premium Cranberries & Pecan och Almond & Orange består båda av väl avvägda kombinationer av torkade tranbär och karamelliserade pekannötter samt kanderat apelsinskal och rostad mandel tillsammans med intensiv mörk choklad med hög kakaohalt på 46 %. MUMS säger vi på redaktionen.

Läs mer: Därför bör du äta choklad varje dag >>

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+