Yogi Tea – Feel good, be good, do good

Ljuvliga ayurvediska teer som bidrar till välbefinnande och ger möjligheten att leva mer hälsosamt och miljömedvetet.

Yogi Tea har blandningar som har möjlighet att skapa balans för alla och erbjuder krydd- och örtteer med olika fokusområden som exempelvis lugnande, detox eller balans. Yogi Tea finns i både påsar och på lösvikt och kan drickas både varmt eller kallt.  Du hittar Yogi Tea i dagligvaruhandeln eller i din närmaste Life-butik. Rekommenderat pris från 38 kr.

yogi-tea-womens-balance-rek-38-kr

Yogi Tea grundades under 1970-talet och är sprunget ur den Ayurvediska läran, en uråldrig tradition baserad på en av mänsklighetens äldsta visdomar (Veda), om det mirakel vi kallar liv (Ayur). Trots en historia på tusentals år så tog det fram till 1960-talet till yoga och Ayurveda började spridas från Indien ut över världen. Yogi Bhajan, mästare i kundaliniyoga, var en pionjär inom denna holistiska, yogiska livsstil, som möjliggör för människor att leva lyckligt, hälsosamt och med större medvetenhet. Han delade sin kunskap om ett hälsosamt liv och utvalda örter med sina elever, samtidigt som han serverade dem ett lugnande och aromatiskt örtte, som kärleksfullt kallades ”Yogi Te”.

yogi-tea-breathe-deep-rek-38-kr

Ekologisk kvalité
För att framställa teerna används endast de bästa ingredienserna från kontrollerade ekologiska odlingar som tar hänsyn till vår jord och dess resurser. Alla teer bär EUs ekomärkning, som betyder att Yogi Teas högklassiga ört- och kryddteer har producerats, bearbetats och lagrats under strängt kontrollerade ekologiska förhållanden. Även alla underleverantörer av ekologiska ingredienser kontrolleras noggrant och är certifierade odlare, som utvärderats av officiella ekologiska kontrollorgan.

yogi-tea-detox-with-lemon-rek-38-kr

Yogi Tea är också involverade i ett flertal välgörenhetsprojekt runt om i världen med fokus på utsatta barn. Så att du kan njuta av den hänförande smaken
och de intensiva aromerna i Yogi Teas unika ayurvediska teblandningar med gott samvete!

Feel good, be good, do good

Läs mer: Stockholms bästa afternoon tea >>

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+