Glutenfria brownies

Bjud på glutenfria brownies med en härlig smak av choklad!

recept_glutenfria_brownies

Ingredienser:

1 dl kokosmjöl
1,25 dl kakao
0,50 dl honung
0,25 dl agavesirap
0,75 dl socker
4 ägg
100 g smör
1 tsk vaniljpulver
1 krm salt
ca 70 gram hackad mörk choklad eller valnötter
Lingon och havssalt (kan uteslutas)
(grädde)

recept_pa_glutenfria_brownies

Så här gör du:

  1. Sätt ugnen på 180°.
  2. Smält smöret i en kastrull.
  3. Vispa ner kakao och salt och låt svalna. Vispa äggen i en bunke.
  4. Vispa ner agave, honung, socker och vaniljpulvret.
  5. Vispa ner kokosmjölet noga.
  6. Rör ner kakaoblandningen och rör ihop till en jämn smet.
  7. Klä en ugnssäker form (ca 20 x 20 cm) med bakplåtspapper.
  8. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  9. Låt svalna innan du serverar. Kan förvaras i kylen i flera dagar.
  10. Toppa med grädde  lingon och havssalt.

Läs mer här: Recept på glutenfritt bananbröd >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+