Nyhet: För dig som älskar kokos

 En yoghurt gjord på frystorkat kokospulver. Helt fri från tillsatser. 

Nu lanserar företaget Yoconut en helt ny produkt för den som söker alternativ till mejeriprodukter!

Yoconut Kokosyoghurt

– Yoconuts yoghurt är en unik produkt. Dels är den helt fri från tillsatser och dels görs den på frystorkat kokospulver, en metod som säkerställer att all näring från kokosen bevaras, berättar Anna-Karin Agert, grundare och marknadsansvarig.

Yoghurten tillagas enkelt hemma i köket, på jobbet eller på resan – blanda bara det frystorkade kokospulvret i den medföljande yoghurttermosen. Några timmar senare har du en välsmakande och färsk yoghurt packad med kokosens nyttigheter!

  • Yoconut Kokosyoghurt tillagas av konsumenten själv och blir på så sätt alltid färsk. Innehåller 100 % kokos, passar både veganer och den som vill undvika mjölkprodukter av andra skäl. Servera kall, gärna med färska bär och nötter. Pris från 39 kronor för en påse koksopulver.
  • Kokospulvret går också utmärkt att blanda till en välsmakande dryck för den som söker alternativ helt utan tillsatser. Priset för en påse, som ger cirka 8,5 dl dryck, är 39 kronor.
  • Yoconuts kokosprodukter säljs online – www.yoconuthomemade.com – samt hos utvalda återförsäljare, till exempel Gryningen, Urban Deli och 8T8 i Stockholm samt Fram och Lifebutiker i Göteborg.

 

Läs mer här: Byt till EKO och gör skillnad redan idag >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+