Nyheter hos Indiska

Spana in vårens och sommarens härliga nyheter hos Indiska. 

Några av färgerna som Indiska presentera går från mörk denim och indigo till ljusare toner av blått. Vi kan återigen se att en av vårens stora färger är blått.

INDISKA-2016-nyheter

I april fyller INDISKA hemmet med ett ljust och blåvitt tema, där vi möter ljuset med tunna gardiner i skir bomull och i linne. Färgerna går från mörk denim och indigo till ljusare toner av blått. Till vårt blåvita tema kommer även produkter i makramé (en nyhet är ett stort makramédraperi), trä och metaller som mässing och silver. Hela serien av signaturporslinet Chennai kommer i en ny, ljusare blå färg. Andra exempel på produkter som kommer under april är en skärbräda i trä med mässingskant, en citruspress, träskålar i ananasform, små växthus och vasen i form av ett laboratorieglas.

INDISKA-Chennai-varnyheter

I maj och juni fortsätter det blåvita temat men kryddas med färgerna grönt och korall. Mönsterbilden består av blommor och växter. Resor inspirerar även med tropiska mönsterinslag och kartbilder. Vi har stora högtider framför oss och på INDISKA kommer man hitta fina och roliga gåvor och presenter till periodens högtider. Men även allt som behövs för att sätta temat på sommarfesten, som bordstextilier, flaggspel och ljuslyktor. I maj kommer bland annat våra hängmattor, vaxdukar, korgar och matchande produkter i bambufiber som passar för lata dagar i trädgården och på picknicken.

INDISKA Maj-Juni-2016-inredning

Läs mer här: Spana in Lagerhaus pastelliga nyheter till våren 2016 >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+