Påsknyheter från IM Fair Trade

Genom att välja Fair Trade produkter bekämpar du fattigdom och motverkar barnarbete. 

Köp dina produkter hos www.imfairtrade.se  och var med och gör skillnad. Du kan även besöka någon av deras fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Umeå, Jönköping, Linköping & Nässjö.

Påsknyheter från IM Fair Trade

Här finns bland annat nytt porslin från Thailand. Allt i riktigt bra kvalitet. En härlig plåtserie från Indien med handmålat motiv och även nya fina korgar från Tanzania. För att piffa upp i vår och sommar har de även fått in härligt färgglada sjalar och väskor i siden från Vietnam. Det och mycket mer finns att hitta i vår webshop

www.imfairtrad.se

IM Fair Trade är en del av IM Individuell Människohjälp, en av Sveriges mest erfarna biståndsorganisationer. I över 75 år har de trott på handel som en stark drivkraft för utveckling. Handel på rättvisa villkor. Därför är de medlemmar i WFTO, World Fair Trade Organization, och arbetar enligt de 10 internationella kriterierna för fair trade. De vill att människorna bakom produkterna ska få det bättre. Att de ska få rättvisa löner, bra arbetsvillkor och en säker arbetsmiljö. När du handlar en fair trade-produkt är du med och gör skillnad.

Läs mer här: Vårens nyheter hos Indiska >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+