Ekologiskt te till helgens brunch

Ekologiska vita teer när det är som bäst. 

Clipper älskar te. Deras mål är att varje enskild kopp te du avnjuter ska kännas unik och speciell, och skapar därför teer som är naturliga, rättvisa och goda – från insidan och ut. Clippers vita teer har milda, friska och fylliga smaker och tillverkas av de första tebladen som slår ut om våren.

clipper_vitt_te

Vitt te anses av många tekännare vara en delikatess att njuta lite extra av. Det tillverkas av de första, nyss utslagna knopparna på tebusken och kan enbart kan skördas under en kort period på våren. Oxideringen sker mycket varsamt, för att smak och näringsvärden ska bevaras. Vita teer har därför ofta milda, subtila men ändå fylliga smaker.

Clippers vita teer kommer traditionellt från Fujianprovinsen i Kina, och symboliseras av den vackra draken på förpackningarna. Teerna är ekologiska och erbjuds i flera smaksättningar. Välj mellan det helt naturella vita teet med en mycket mild och fin smak, eller de fruktigare teerna med hallon eller apelsin. Föredrar du en friskare eller djupare smak kan vanilj eller pepparmint bli din favorit.

Läs mer här: Te som får dig att må bra >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+