Helgens drinktips: Cranberry Long Drink

Bjud på rosa magi i ett glas. 

Efter den tidigare succén med färdigmixad dryck baserad på gin och grapefruit, så har finska Original Long Drink låtit svenska folket rösta fram deras nästa smaklansering i Sverige. Resultatet; en ginabaserad drink smaksatt med Cranberry, som lanserades på Systembolaget den första mars.
Original_Long_Drink_Cranberry

Den nya drinken säljs i en 33 cl burk, kostar 25,90 kronor (Art nr: 8820515) och kommer att finnas i Systembolagets beställningssortiment från och med mars. Drycken som är baserad på hantverksframställd gin, med utvalda ingredienser och producerad i Finland är även trippel-filtrerad för bästa kvalitet. Receptet är originalet som togs fram redan 1952.  Den nya drinken är smaksatt med tranbär och ger den en klarröd färg och en vuxen, frisk och tydlig tranbärskaraktär.

Serveringsförslag: Cranberry Long Drink serveras väl kyld i ett glas med mycket is, lime och exempelvis frysta tranbär eller granatäpple.

Läs mer här: Recept på rosa sangria >> 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+