Bjud på en söt pizza till efterrätt och toppa med nutella och färska bär!
Det blir inte godare än så här. Receptet på Cassandras nutellapizza hittar du nedan!
Ingredienser:
4 pizzor
8 dl vetemjöl special
5 tsk bakpulver
1 tsk salt
2-3 msk socker
5 msk rapsolja
3 dl kallt vatten
Fyll pizzan med:
Toppa med en burk hasselnötskräm (mängd efter smak)
Dekorera:
Skivade jordgubbar
Bär som hallon och blåbär.
Rostade kokosflarn
Servera med lättvispad grädde
Så här gör du:
Blanda samman de torra ingredienserna.
Häll i vatten och olja. Knåda till jämn smet.
När du knådat färdigt ta upp på mjölat bord och baka in lite mer mjöl.
Kavla ut önskad form och tjocklek på pizza. Degen är tänkt som en tunn pizzadeg.
Grädda med valfritt pålägg på 225 grader cirka 10-12 minuter!