Fira påsken på Grand Hotel

Fira påsken i Stockholm på Grand Hôtel som hälsar våren välkommen med sin uppskattade påskbuffé.

I slutet av mars fylls Verandans buffébord med diverse delikatesser som pocherade ägg, flädergravad lax, brässerade kalvinnanlår och självklart Grand Hôtels egen sill. Allt avnjuts med fantastisk utsikt över Stockholm ström och det Kungliga slottet.

paskbuffe_pa_grand_hotell_i_stockholm

Påskbordet på Grand Hôtels Veranda är ett uppskattat inslag under det gastronomiska året. På bordet kombineras klassiska rätter med egna delikatesser.

– Vårt fantastiska påskbord fylls årligen med rätter och smakupplevelser som vi anser tillhör påsken. Det blir då en blandning av riktiga klassiker och Grand Hôtel-specialiteter. Vi vill erbjuda ett påskbord där det finns något för alla smaker och åldrar, berättar Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Påskbuffén serveras mellan den 24 – 28 mars.

Läs mer här: Så skapar du påskkänsla med växter >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+