Fine day välkomnar Interior to inspire

Lär känna Fine days nya otroligt inspirerande inredningsbloggare Emma och Sandra. Med över 35 000 följare på Instagram väljer de nu att även börja blogga om sitt största intresse. 

interior_to_inspire

Berätta kort om vilka ni är! 

Vi heter Emma och Sandra och närmar oss 30-årsstrecket med snabba steg. För närvarande bor vi i Newcastle, England, och Düsseldorf, Tyskland.

Lite om vår vänskap! Vi lärde känna varandra för lite mer än 10 år sedan då vi båda bodde i Göteborg. Sandra är ursprungligen från Göteborg medan Emma är uppvuxen till största del i Karlskoga. Vi träffades genom våra killar (numera äkta män!) och har sedan Gbg-tiden haft turen att bo i närliggande städer. Då Sandra bodde i Köpenhamn bodde Emma i Malmö och sedan bodde vi i Düsseldorf respektive Eindhoven, Holland, bara 45 minuter från varandra under en treårsperiod. Vi har alltså haft möjlighet att spendera mycket tid tillsammans och blivit väldigt goda vänner under årens lopp. De senaste åren har vi dock bott lite längre ifrån varandra då Emma har bott i Rennes i Frankrike och nu är bosatt i Newcastle, England.

Lite roligt är att vi har jämnåriga flickor i 3-årsåldern samt bebisar på väg under vår och sommar.

Emma är utbildad byggnadsingenjör samt ekonom och Sandra är utbildad make-up artist.

inredning_hus_vid_vatten Vart kommer ert intresse för inredning ifrån? 

Båda har alltid haft ett intresse för inredning men för Sandra växte det när hon som 16-åring jobbade i inredningsbutik i Göteborg och sedan fortsatte jobba med inredning i Köpenhamn. Emmas intresse förstärktes när hon läste till byggnadsingenjör med inriktning mot arkitektur. Vi tror även att de x antal flyttar vi gjort genom åren bidragit till ett större intresse då vi fått möjlighet att inreda både lägenheter och hus. Båda har även en fast punkt i Sverige som vi haft glädjen att inreda och ständigt förnyar och förändrar! För ca 2,5 år sedan startade vi en inspirationssida på instagram som heter interior_to_inspire. Med den ville vi posta inredning som inspirerar oss och vi har idag över 35 000 följare vilket gläder oss något oerhört.

Hur skulle ni beskriva er inredningsstil? 

Skandinavisk stilren med en touch av internationell färg, form och design. Vi gillar tidlösa möbler och inredning.

kok_med_marmorskiva_inredning

Vad är det bästa med inredning? 

Att man med enkla justeringar så som att byta ut textilier, så som mattor, gardiner, kuddar, dukar och filtar kan skapa en annan känsla i ett rum.

inredning_matsal

 Vad kan ni inte leva utan i hemmet? 

Matplatsen! Vi älskar att bjuda hem vänner och familj på mat och samlas runt matbordet. Gärna ett stort bord där många gäster får plats.

Vad skulle man aldrig hitta hemma hos er?

Vilken svår fråga! Vi får nog vara tråkiga och passa på den.

Vad gör ni båda helst en ledig dag? 

Umgås med nära och kära.

inredning_vardagsrum

Har ni några drömmar när det kommer till inredning? 

Att i framtiden kunna jobba på heltid med inredning.

 Vad kommer vi att hitta i er blogg på Fineday.se? 

Framför allt så är fokus på inspirerande inredning men vi kommer även att blogga om arkitektur och design som står oss varmt om hjärtat.

inredning_sovrum

 Sist, om ni skulle få bjuda in 3 kända personligheter på en fika, vilka skulle ni bjuda och varför? 

  • Prinsessan Mary, beundrar hennes stil och skulle vilja veta mer om henne.
  • Beyoncé, vem skulle tacka nej till en fika med henne?

Här hittar du den otroligt inspirerande bloggen Interior to inspire >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+