Svalka dig med en glass på soliga Strandvägen

Svenskt Tenn flyttar ut tesalongen i vårsolen på Strandvägen. Här kommer det serveras svalkande glassar och läskande iste.

Den 1 juni öppnar Svenskt Tenns tesalong en liten uteservering med 14 sittplatser framför butiken på Strandvägen. Det kommer att serveras glass och iste i solen. Den som vill ha äta lunch eller dricka afternoon tea beger sig precis som tidigare till Tesalongen en trappa upp.

Glassen tillverks på Kungsholmen och sortimentet varierar med säsong och de råvaror som för stunden smakar allra bäst. Till glassen gör Tesalongen egna tillbehör som karamelliserad kolakaka, spritade inlagda björnbär och hallonsirap med smak av doftpelargon.

Svenskt_Tenn_Glass

På helgerna kommer en av smakerna att vara alkoholbaserad. Vad sägs om en sorbet blanc de blanc eller glass med blodapelsin och campari som ett alternativ till en after work i solen. Här kommer vi på Fine day garanterat hänga under sommarens soliga dagar.

Svenskt_Tenn_Glass_bar

Svenskt_Tenn_Glass

 

Läs mer här: Så gör du en svalkande ölglass >>

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+